Title Image

1000 m2 prostora

Kuhinje

-01-

Azijska kuhinja

Asian Street Food

Započnite svoju gastronomsku avanturu uz vrhunske specijalitete pakistanske, indijske, tajlandske kuhinje i dr.! Svi specijaliteti se spremaju od pažljivo biranih i svježih sastojaka, najboljih komada pilećeg i telećeg mesa te uz autentične začine i recepturu.

-02-

Jela od tjestenine

Pasta Corner

Za ljubitelje najpopularnijih jela od tjestenine italijanske kuhinje, svakako preporučujemo ovu proizvodnu stanicu. Lasagne, tortellini, macaroni, sa najkvalitetnijim sirevima, uz svježe povrće, varijante od pilećeg ili telećeg mesa, jedinstvene sosove, zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

-03-

Mexico, Spain

FRIDA STATION

Volite španjolsku i meksičku kuhinju? Onda je Frida Vaša prava prizvodna stanica! Quesadillas, enchilada, fajita, tortilla i druga ukusna jela od uglavnom pilećeg mesa, kao i nekoliko salata, ponuda su koju svakako ne bi smjeli zaobići.

-04-

Najbolje italijanske pizze

SICILIAN PIZZA

Autentične sicilijanske pizze zavest će vas skladnom sinergijom raznovrsnih okusa mediterana, u kojima predvode crne i zelene masline, paradajz i mozzarella. U Sicily proizvodnoj stanici trenutno možete pronaći 10-tak vrsta, isprobajte ih sve!

-05-

Specijaliteti sa grilla

BBQ STATION

Omiljena proizvodna jedinica hodajućih mesojeda ツ Burgeri su njen najpopularniji i omiljeni proizvod, kojih možete isprobati nekoliko vrsta. Roštiljska kobasica sa grilovanim povrćem kao i marinirana piletina ne zaostaje mnogo ali šampion istisnkih gurmana jesu zasigurno mesni odresci / bifteci kojih u ponudi ima čak 7 vrsta.

2016

Zadnji ali ne manje bitan

SANDWICH BAR

Naši specijalno pripremljeni sendviči su svakako nešto što morate isprobati, ali tu je i još mnogo jela koja nismo uspjeli spomenuti kao što su supe, salate i deserti. Sve u svemu, sigurno smo da će ponuda našeg restorana zadovoljiti i one najzahtjevnije ljubitelje kvalitetnog zalogaja.