Title Image

Lorem ipsum dolor sit amet

Press: Sa otvaranja

Press: Opening

Ovaj jedinstveni i potpuno novi restoran u Sarajevu, mjesto je gdje možete isprobati specijalitete različitih svjetskih kuhinja, te uživati u prirodnom okruženju i jedinstvenom pogledu na grad. Na trećem spratu SCC-a uz prisustvo velikog broja gostiju uživalo se u delicijama i ponudi ovog restorana, koji nudi preko 50 slatkih i slanih jela. Za Radio magazin Radija Sarajevo govorili su glavni arhitekta restorana Sead Gološ i šef kuhinje, Beograđanin Vojislav Milutinović, koji su kazali da će Sarajevo u narednom periodu zaista biti bogatije za nešto novo.

 

“Iako ljudi u našem gradu nisu navikli na azijsku, meksičku, špansku i kuhinje tog tipa, željeli smo probati i na jedan drukčiji način privući goste. Imamo u ponudi doručak, ručak, večeru, american pie, razne vrste sokova i ostalo. Pozivamo sve da dođu i uvjere se u naš kvalitet“, istaknuli su Gološ i Milutinović.

 

Mjesto je ovo koje je jedinstveno po svom izgledu, autentično po dizajnu, specifično zbog hrane koja se nudi, očaravajućeg pogleda na grad Sarajevo,  te smo sigurno da će Food market biti mjesto gdje ćete počinjati dan uz kafu, sastajati se sa prijateljima na izvanrednom ručku, uživati u lijepim večernjim trenucima uz sjajnu američku pitu od jabuka…